ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟΣ

Βάπτιση

Η βάπτιση ενός παιδιού είναι από τις σημαντικότερες στιγμές σε μια οικογένεια. Θέλουμε να αφήσουμε όμορφες αναμνήσεις τόσο στους καλεσμένους όσο και στο παιδί μας, όταν μεγαλώσει. Aν αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με μια προσφορά για καλό σκοπό, τότε έχουμε πετύχει το τέλειο. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε προτείνοντας σας διαφορετικές και εναλλακτικές ιδέες. Μπορείτε να διαλέξετε από τις όμορφες μπομπονιέρες μας, με θέμα τα απειλούμενα είδη, καθώς και να τις συνδυάσετε με όμοια θεματικά προσκλητήρια.

Δείτε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια

Αν πάλι θέλετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, μπορείτε να ζητήσετε από τους καλεσμένους σας να στηρίξουν ένα πρόγραμμα υιοθεσίας απειλούμενου ζώου, αντί για δώρα, ή να κάνετε εσείς μια  δωρεά στο WWF Ελλάς, αντί για μπομπονιέρες. Και στις δυο περιπτώσεις, θα σας δώσουμε ειδικές προεκτυπωμένες κάρτες ώστε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας.

Δείτε τις κάρτες

Το έναυσμα για την έναρξη αυτού του προγράμματος μας το δώσατε εσείς! Αρκετοί υποστηρικτές μας έχουν ζητήσει να τους βοηθήσουμε να σχεδιάσουν τη βάπτιση του παιδιού τους σε «πράσινο φόντο» και παράλληλα να ενισχύσουν το WWF.

Αν και εσείς είστε ένας από αυτούς, ελάτε να βρούμε μαζί τη λύση που σας ταιριάζει!

Ιωάννα Στράτου, υπεύθυνη βάσης δεδομένων υποστηρικτών - εθελοντών
210 3314893, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διοργανώστε τη δική σας «πράσινη» βάφτιση και διαδώστε το μήνυμα ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παραδώσουμε ένα ζωντανό πλανήτη στις νέες γενιές.


Γάμος… σε πράσινο φόντο!

Πρόσφατα η Ι. και ο C. κάτοικοι εξωτερικού, επικοινώνησαν με το WWF Ελλάς για να μας ενημερώσουν ότι με την ευκαιρία του γάμου τους, επιθυμούσαν να ζητήσουν από τους καλεσμένους τους αντί άλλων δώρων να ενισχύσουν κάποιους κοινωφελείς σκοπούς. Με μεγάλη χαρά δε, μας ανακοίνωσαν ότι ανάμεσα στα τρία διεθνή κοινωφελή ιδρύματα που είχαν επιλέξει γι΄αυτό το σκοπό, συμπεριλαμβανόταν και το WWF Ελλάς!

Aν έχετε κι εσείς καλύψει τις βασικές ανάγκες του νέου σας σπιτικού και έχετε ευαισθησίες για το περιβάλλον που θέλετε να μοιραστείτε με τους οικείους σας, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το πρωτότυπο δώρο γάμου. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να μεταδώσετε το μήνυμα στους καλεσμένους σας αλλά και για να σας δώσουμε ιδέες για το πώς η ομορφότερη στιγμή της ζωής σας θα αποτελέσει περιβαλλοντικό παράδειγμα προς μίμηση.