Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι, με την καθημερινότητά μας να έχει αλλάξει τόσο πολύ, είναι σημαντικό για εμάς να παραμένουμε μαζί και αισιόδοξοι. Μένουμε σπίτι σήμερα για να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας και να επανέλθουμε αύριο ακόμα πιο δυνατοί και ενωμένοι. Για αυτό, είμαστε εδώ για εσάς #PandaParea, για να μοιραστούμε δημιουργικές ιδέες για ενασχόληση με τα παιδιά μας, να μάθουμε και να ανακαλύψουμε τη φύση μέσα από υπέροχα υλικά και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί για έναν ζωντανό πλανήτη!

Μένουμε σπίτι. Μαθαίνουμε για τη φύση

Παιχνίδια γνώσεων, βίντεο, χαρτοκοπτική, ζωγραφική, συνταγές και πολλά ακόμη υλικά για να περάσετε τον χρόνο με τα παιδιά σας δημιουργικά και μαθαίνοντας πολλά καινούρια πράγματα, πάντα με πρωταγωνιστή το περιβάλλον.

Μένουμε σπίτι. Ανακαλύπτουμε τη φύση

Κάντε ένα ταξίδι στον κόσμο και τη μοναδική του φύση, μένοντας σπίτι, μέσα από βίντεο και ντοκιμαντέρ που σας φέρνουμε από την παγκόσμια ομάδα του WWF.

Our Planet

Εξερευνήστε μαζί με τον Sir David Attenborough την ομορφιά της Γης. Αυτό το βραβευμένο με Emmy ντοκιμαντέρ, μας ξεναγεί με ανεπανάληπτο τρόπο στη μαγεία των μοναδικών ειδών και τοπίων του πλανήτη μας αλλά και στις απειλές που αντιμετωπίζει.

The Environmental Film Festival

Δείτε δωρεάν, βραβευμένα ντοκιμαντέρ για τη φύση, τον άνθρωπο και το μέλλον του πλανήτη μας από τη συλλογή του έγκριτου Environmental Film Festival..

Βίντεο από το WWF Ελλάς

Από τις Κυκλάδες ως τη Θράκη, το μήνυμα της προστασίας της φύσης και του αγώνα ενάντια στην κλιματική αλλαγή είναι κοινό.